Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lätta små steg

lätta små steg som gör mig lycklig
lätta små trippanden över golvet

jag väntar fast jag inte vill
jag väntar fast jag vill
vara på väg

Livet är en ocean och jag
vet: om jag bara vill kan jag få allt
att jag vill få allt




Fri vers av NannaI
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-25 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NannaI