Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
entreprenördsskap


han sa du kan ändra på torsdag eller fredag

måndagstryck

(nono inte nu längre)
det är precis gjort

vafalls




Fri vers av AektaBlond
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-17 17:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"EntrepreNÖRDskap"!
Superb ordlek!

Det är alltid torsdagar...Det ÄR något med torsdagar, och jag tror att jag är lösningen på spåren.
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond