Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbitar

vi söker
likheterna

men det
är

motpolerna

vi passar
ihop med

olikheterna
matchar

likt två olika
pusselbitar

som läggs
ihop

och bildar
en bit

av en
större

verklighet.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-17 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e