Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och vinter går inte ihop...


Försoningen


När jag går på en nyplogad
väg en kall vinterkväll..
Stjärnklart med fullmånen
som lyser klart och kastar
skuggor över åkern..

Drar in kall luft i mina
näsborrar så dom fryser
ihop för ett ögonblick..

Det där frasande ljudet
som man känner under
skosulorna...


Då känner jag...
att jag försonats

Med vintern


För det är vackert!




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-17 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefin,
då älskar jag också vintern
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders