Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikten..




När han företog
den långa resan
visste han precis
vilken väg den
skulle ta. Han
hade tänkt på
allt...
GPS, Karta, kläder..
ja allt man kunde
tänka sig...

Straxt innan hans
skalle krossades
mot bergväggen
kom den till honom...

Insikten:

Det spelar ingen
roll vilken väg du
tar...
Du vet ändå inte
hur den slutar..




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-17 23:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker OM!
det kan nog vara skönt att vi inte vet morgondagen
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders