Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterkärlek




omfamnar armar, omslingrade

värmer, i natten kylde
vintern skylde

kom in i, sommarkärleken vi hade
du och jag

när snön yrde

trädde våra smultron, såg
en blåklocka stå

vallmon styrde våra drömmar

sädesfälten dök vi i,
fann lusthus, ner

vid marken

målade slingrande humle, istappar på
törnekronan

snö, på

ros










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-18 09:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig dikt..
2009-12-19

  Quasimodo
Värme i kylan sprakar här som en öppen eld.
2009-12-18

    HELA
underbar dikt
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP