Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jule entré

Julen står sakta för dörr
Levande ljus i entrén
Minnen som väcks nu som förr
Tomten komma, lagom sen

Klappar räcks, från hand till hand
De barnaögon lyser
Gnistrar som stjärnupplyst sand
Pappa och mamma myser




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-18 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön