Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkar aldrig ta slut

.

Orkar inte kampen

ger upp


låter det stilla fånga min själ




Fri vers av Mejja
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-10-23 23:11



Bookmark and Share


    carimba
ge inte upp, vad du än gör, ge inte upp
2005-10-26

  Rachel Roth
...tungt och sorgligt och djupt berörande...vet inte riktigt vad de sista raderna betyder...vilket förmedlar en oro.
2005-10-24

  Smultris
Så vemodigt sorgligt... ge inte upp vännen....
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja