Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han...

Han kommer komma
Han måste komma
Farliga mörka ögon
Ett vargagrin
Han kommer komma
Han kommer nu




Fri vers av Eriksson
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-12-18 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriksson