Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normala

Varför vill alla vara normala?
Passa in i en mall, vara snygga och smala.
Alla vill ha kroppar som är idiala.
Varför måste det alltid vara så?
Kan inte alla bara konsentrera sig på att bra må.




Fri vers av Eriksson
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-21 17:32



Bookmark and Share


  HQ
Ja visst är det så.
Sedan kan man fundera på vad som är normalt?
Frågan är om inte alla vill vara onormala, bara för att de inbillar sig att det är normalt.
Din text sätter fart på tankarna (:
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Eriksson