Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och Jag

Du är stark, jag är svag
Du är modig, jag är feg
Du tror på dig själv, jag vet inte vem jag är
Du skiter i vad folk säger om dig, jag gråter när ingen ser
Du säger tillsammans är vi allt, jag säger utan dig är jag ingenting




Fri vers av Eriksson
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 16:37



Bookmark and Share


    Issand.
precis så
tycker om
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Eriksson