Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besviken

Varför måste du göra mig besviken hela tiden.
När det är bra mellan oss känns världens som mjukt siden.
Jag begär så lite, egentligen ingenting.
Jag vill inte ha kärlek eller någon ring.
Allt jag vill är att ha dig som vän.
Men du gör mig alltid besviken igen.




Fri vers av Eriksson
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-12-14 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriksson