Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp andra

Ibland är allting bara svårt
Livet kan vara brutalt och hårt
Ibland vill jag bara försvinna
Förvandlas till vatten och iväg rinna
Ibland hatar jag allt runt omkring
Allt bara fortsätter i evighet som i en ring

Lyckligtvis känner jag bara så ibland
Vissa andra människor står alltid på ruinens rand
Jag är lyckligt lottad med familj och vänner
Som alltid förstår mig och vet vad jag känner
De finns alltid där och gör mig glad
För dem behöver jag aldrig visa upp en falk fasad
För vissa andra ser inte livet ut så
De som inte har någon att vända sig till för att hjälp få
Så försök hjälpa och stötta andra
Gör deras väg på jorden lättare att vandra




Fri vers av Eriksson
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-05-18 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriksson