Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött på missförstånd


Hej






Tappat
lusten
för en
stund...

Känner för
en paus
ett slag...
Återkommer
om ett tag...

I kväll,
Kanske
imorgon
och så

Vi får se
senare
och då...




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 184 gånger
Publicerad 2009-12-18 13:47



Bookmark and Share


  Lady Alassa
väntar ivrigt på att du får lust
att komma igen gärna m. m.
du lämnade så mycket plats
hoppas du fattar
din penna skriver många
långa rader nu genast
2009-12-24

  Junitvillingen
...och då är du välkommen tillbaka igen:-)))
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders