Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag biter i kudden

Jag biter i kudden
Jag känner vreden
Jag vet att jag är arg

På dem som ger mig mitt bröd
På dem som föder mig

Jag biter i kudden
Jag känner vreden
Jag vet att jag är arg

På dem som drar
i mina marionetttrådar
På dem som jag ville
de skulle se mig

På dem jag ville
kunna lita på

Jag biter i kudden
Jag känner vreden
Jag vet att jag är arg

Jag visste inte jag hade
sådan vrede inom mig

Jag biter i kudden
Jag kan inte sova

Jag tänker på dem
som skulle leda mig
som var satta att leda mig

Jag biter i kudden
Av längtan till harmoni
Av längtan till tröst
Av längtan till ro

Jag biter i kudden
Av sveket och sorgen

Att inte bli sedd




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-12-18 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna