Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ateism

en sån halka
kan bara finnas
på en planet
där makthavarna
inte anar
att innevånarna
är tvåbenta

och där
en Gud
har lämnat
sitt vakande öga
över jorden
som snart skall
fira hans sons födelse




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-19 00:17



Bookmark and Share


  Deva
vi får helt enkelt ta ödet i egna händer, varken makthavare ellr Gud är att lita på.
2009-12-19

  Fredrik P. VIP
härlig humor och ironi
och satans sant poetat
tack! ett märke i boken!
2009-12-19

  lycksele
Det finns inget som heter halka.
Bara skor som har dåligt grepp.
Och människor som ännu inte lärt sej gå på blankisen.
2009-12-19

  peter markurth
ateism är sanning för mig
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington