Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då vet jag

Jag vet ej vart du kommer
jag vet ej vart du går

Jag vet ej vad du tänker
jag vet ej vilken tår

du fäller idag
eller imorgon kära vän

jag vet bara jag saknar
din kraft av fullkornsregn

Jag vet att vi imorgon
eller i övermorgon ses

om några månader eller år
det dröjer ty minnen ger spår

av tragedi och förlust
av tankar på våran lust

det hör morgondagen till
våran väntan lyser still

när dagen är mogen
och sorgen är bleknad

av mödan trogen...
då vet jag ...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-19 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna