Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stör

Jag stod stadigt nu

återigen har du satt mig i gungning

du finns för alltid ristad i mitt hjärta

du stör

hela min existens

om det bara är ord

tomma

snälla var tyst




Övriga genrer av Dalia
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-19 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dalia

Mina favoriter
Resonans