Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resonans


Med tidens verkan
har jag blivit svagare
och samtidigt stark
böjt mig som träd vid havet
inte knäckt

Jag bränner mina minnen
tystar ner tankarna
rensar och slänger
för att bli fri

Vill leva med
längtan
i händerna

Har lärt mig att
kärlek har gränser
Jag är inte längre gratis
Priset är tålamod

En liten ton
ljuder i botten
har inte nått sin fulla klang
men som han sa
Tomhet är en förutsättning
för resonans




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 568 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-25 23:18



Bookmark and Share


  spellbound
grymt!!
2009-07-15

    Dalia
Den är bara sååå bra den här! Drabbar mig... tack!
2009-02-17

  Marreb
Skön insikt: Jag är inte längre gratis.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria