Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domaren

Du vill inte se det vackra
Bara det fula
Peka
Döma
Trycka ner
allt skevt
Ofullkomligt

Det är det
som är skevt
Ofullkomligt
Fult
Med dig




Fri vers (Fri form) av Dalia
Läst 207 gånger
Publicerad 2013-04-20 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dalia

Mina favoriter
Resonans