Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig vår

Jag gick ut idag för att väcka träden
mjukt och varsamt med varma solstrålars hjälp

Gyllene hängen vajar och glittrar i kylig vind

psalmer strödda i mossan viskar
skynda långsamt
än kan komma snö




Fri vers av Dalia
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-10 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dalia

Mina favoriter
Resonans