Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att

Jag är försiktig den här gången

För att du bad mig

Jag smyger som katt utanför tunga järngrindar

För att du inte ska låsa

Jag har amputerat mina känslor

För att du inte ska springa

Men glöm aldrig

Jag behöver dina händer mot min hud för att verkligen leva




Fri vers av Dalia
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-16 02:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar!
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Dalia

Mina favoriter
Resonans