Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noa


i arken sluter sig världen
med allt inom sig

i väntan på förlösning





Fri vers av Rachel Roth
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-19 10:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin bild av väntan
2009-12-19

  Michaela Dutius
Underfundig bild som känns sann
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth