Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
60.000 läser henne, varje dag ! Hörde på henne i Barnaministeriet Dokumentär i dag (P4).......


Blogghysterin - 16-årigt Ytlighetsfreak bland Sveriges mest lästa !

Namnet på denna tjej framkom aldrig men jag måste säga detta: I 45 minuter lyssnade jag på henne och jag har ,ALDRIG, hört så mycket Enfald, Självupptagenhet, Självgodhet och Storhetsvansinne på så kort tid ! Denna 16-åring har ,utan vare sig bevis eller vittnen, "utnämnt" utpekade personer till Pedofiler, Horor och liknande rysliga epitet ! Hennes far intervjuades och var mycket bekymrad över sin dotters härjiningar på nätet ! Hon förnekade INTE alls det hennes far beskyllde henne för, tvärtom ansåg hon att det var hennes FULLA RÄTT att sprida LÖGNER och FÖRTALA andra människor !
Och det här ÄR VIKTIGT eftersom över 60.000 läser henne, VARJE DAG !
Kan verka som gubben är avundsjuk, men jag är, snarare, MYCKET OROLIG !
Orolig över vilken "MENTAL STATUS" dagens Ungdom, egentligen, har ! Det är ,nämligen, så att de allra flesta av de 60.000 är UNGDOMAR !
Jag hoppas (förmodligen förgäves) att många av de 60.000 hörde på Barnaministeriet idag !

-------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-19 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska