Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...period...




blöder

floder, söker fallen

åter, åter


månvarv på månvarv,

soluppgång brister


tårar, ister

julförstånd, granen lyser

bister


pluggar igen, kulorna mister

sin glans

min sans om några dagar blott,

ryster










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-19 18:23



Bookmark and Share


  peter markurth
söt
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP