Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min själ njuter

Den
bakomliggande
tystnaden

världens ljud
är

högt

men jag
jag lyssnar

och
hör

tystnaden

så stor
så mäktig

min själ
njuter

andas
djupt

tystnaden
själens närvaro

omfamnar
mig

jag känner mig
trygg

säker

samstämmig.







Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-19 19:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välsignadkänsla
att uppleva
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e