Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pappas trygga hand

Pappa
var är din
hand

var är din
kärlek

jag gjort
allt

mer än
jag borde

längtar

längtar efter
trygghet

en förälders
kärlek

pappa

varför
gick du

varför

dög jag
inte

kärleken
jag söker

jag letar efter
din hand.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-19 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fostrande fader
bortvänd
sätter djupa spår
i själslandskap
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e