Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp och belägg

Vet inte men vi måste
nu ha en startegi
så fort att någon kränker
skall man inte gå förbi

utan stanna kvar och vrida
tillbaka till rätt och sant
för annars vi börjar glida
in på mörkrets vassa kant

Då brister den fördämning
man kallar sans och moral
och alla får sen lida
ett helvetiskt kval

Så stå upp för dina idéer
som der finns en framtid för
och stoppa dessa vanor
som av gammal sort tillhör

och säg så fort du känner
Stopp och belägg i detta nu
Nu är det tydligt här
att vi stoppar , jag och du

För vi kan ha hamnat snett
men kan ju ta oss ut
om vi nu tänker till en stund
och stänger våran trut




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-19 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna