Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR EN SKIT OCH FÖRBLIR EN



Dina drömmar fantasier
du var en skit och kommer
förbli en okänslig man i mina
minnen om nått som var oäkta
fult och smutsigt

Stackars dom kvinnor
som faller för dig du är
ett stort skämt utan
innehåll

Såna som du ska få sitt
straff ditt sjuka neurotiska
skrivande ger jag inte en
krona för

jag är heligt förbannad
på denna fula värld full
av skit som såna som du
sprider ut




Fri vers av Fånga dagen
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-20 02:30



Bookmark and Share


  aol
det var tusan i mej ord och inga visor,
2010-01-08

  Hans Christian
Ord o ingar visor - Bra rutet !
2009-12-20

  stenen/ Yv Ericsson
låt inte den skiten uppta annat en sådana här dikter. om han ens är värd det...han beter sig lika dant mot alla. neurotiskt skrivande. hahaha fan så bra.
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen