Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den välkände Kriminologen skräder inte orden ( Expressen förra söndagen) när han totalsågar utredningen av Västbergarånet !


Leif GW Persson : "Helikopterrånets Utredningskostnader är Rena Rånet !"

"Sedan snart tre månader ägna sig 40-talet poliser, på heltid, att städa upp efter sina egna tillkortakommanden och när man väl är klar med den delen, om något år eller så, så kommer den polisiära notan med råge att överträffa själva rånbytet ! " (Direktcitat från GW )
Han berättar vidare att ett tiotal personer sitter häktade, misstänkta för delaktighet, men bara "andraplansfigurer" . Inga huvudmän har tagits och de 70 miljonerna (Rånbytet) "lyser med sin frånvaro" !
Under samma tid kommer TUSENTALS UTREDNINGAR om MISSHANDEL, VÅLDTÄKTER, rån och grova stölder, runt om i landet, att LÄGGAS NED, pga av BRISTANDE TID OCH RESURSER !!! Detta pga ett JÄKLA HELIKOPTERRÅN med papperspengar (går att trycka nya !) som byte ! NIO av TIO GÄRNINGSMÄN kommer att KLARA SIG UTAN STRAFF pga att POLISENS UTREDARE haft FULLT UPP med Detta Förbaskade HELIKOPTERRÅN !!!!! GW kallar denna Resursfördelning för "KRIMINELL" och det är bara till att hålla med !!!!
SKANDAL är ordet , vår RÄTTSSÄKERHET framstår som ett SJUKT SKÄMT !!!!!

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 342 gånger
Publicerad 2009-12-20 12:16



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fast det där med att trycka nya pengar, det är jag skyldig till, erkänner utan omsvep !
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska