Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns sätt


Det finns sätt
att komma runt
problemet:
gå direkt
till kärnan.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-25 15:51



Bookmark and Share


  Myself
helt rätt,men inte alltid så lätt!
2009-12-26

  Christine Sabel
Så bra skrivet!
2009-12-26

    baruk
Ja, det är sant, rätt och borde praktiseras oftare. Bra!
2009-12-26

  Lady Alassa
jättebra
gå direkt på märgen
2009-12-26

  The Stargazer
Så sant. Det är synd att alla inte verkas förstå det. Bra skrivet.
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP