Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖR


Skör som en snöflinga löser sig min själ upp
och gråter tårar när snön faller

skör som en trädgren jag går på vägen
trampar på en trägren jag trampa just på
mig själv

skör som sandslott på en strand går att bygga
upp men lika snabbt att rasa ihop till en hög av
spillror

skör som molnen som löser upp sig när vädret
ändrar och blåser upp till storm lika skör står
jag där med

skör som en mogen frukt som kan krossas
under hands kraft lika skör är jag det är bara
att mosa mig

skörhet gör ont i hela kroppen och själen
jag vill lösas upp till ingenting inte känna
mera smärta i min skörhet




Fri vers av Fånga dagen
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-20 19:10



Bookmark and Share


  Hans Christian
tycker om upprepningarna och slutversen sitter perfekt !
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen