Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slavens sång


Uppsala 2009-12-21



Oket har lyfts av och lättnaden är stor.
Bunden till diktatorn drog kreativiteten
sin kos
och sjukdomen blomstrade.

Diktatorn må vara vem den vill.
Spriten, depressionen eller
misshandeln och övergreppen.

Lättad sitter jag och ser ut över den röda
ljungen och det gröna lingonriset.

Som liljekonvaljeblommor rinner mina tårar
nerför kinderna och själen blir äntligen ren och fri.

I hjärtat ryms bara ett ord just nu. Tack!!
Det är för lite, men allt jag har.



Britt Gustavsson




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2009-12-21 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP