Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksafton




jag läppjar på champagnen,
din mun är en kyss
med svaren från det förflutna,
frågorna vi ställt


jag smakar på bubblorna som hänger kvar på min underläpp


ruset minns,


jag lever,


förundrad, med ett minne,
en koppling,
studsar fram och åter, rinner
iskristall smällt









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 21:42



Bookmark and Share


  peter markurth
mysdikt
2009-12-21

  stenen/ Yv Ericsson
fan du e bra sessan:)
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP