Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.natten.




blodet fruset,

rönnbären frostnupna i sina klasar, som druvor

sirlar rött


som en vind förklarar natten sin närvaro

jag hör förundrad på, ser

saker falla undan för undan, på plats

en platå


månen skakar i sin frånvaro, var är nattljuset nu?

på andra sidan solen, kastad ut

en flamma, ovetande

låg


så sol, finn min väg av snäckskal, gömda

under metersnö, finn

skalor tunna, min väv

låt ske











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 21:53



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
mycket bra.
2009-12-21

  peter markurth
söt
2009-12-21

  peter markurth
söt
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP