Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eftersläng

jag hade lämnat festen sist av alla
utan att få kontakt

jag minns inga namn
bara ansikten som förvridits

jag lämnar disken
och dom dunkla skratten

molnen har skingrat sig
mina vänner har lämnat mig tomhänt

naken beger jag mig hem
om jag någonsin hittar dit




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-12-21 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP