Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan svar

du sökte inga svar
du ville inte ha en förklaring

mina svar hade aldrig kunnat ändra din mening
du hade bestämt dig

du höll i släggan
lät den falla

jag tog emot slagen
du andades svart krut




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2009-12-21 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP