Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten, blond och död

Den lilla blonda flickan blickar ut över den upplysta staden,
från det höga tak hon i hemlighet bestigit

Andas djupt in den avgasfyllda kvällsluften och sluter ögonen

Såren som fyller hennes kropp går inte längre att sudda ut

En tår faller längs hennes rosenröda kind

En sista tanke genomborrar hennes hjärta

Ett steg fram över kanten

Och allt tar slut




Fri vers av Dude
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-21 23:56



Bookmark and Share


    Kåda
Allt utspelar sig i ett ögonblick
Tragisk värld
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude