Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm igen




Den lugna ytan har återigen
blossat upp i storm
Vågor piskar ilsket
Mer ilsket än någonsin tidigare

Kämpar emot men känner
Att krafterna inte räcker till
Att rädda allt
Att hålla mig kvar

Uppgivenheten slår hårt
Hårdare än tidigare
Hårdare än någonsin tidigare

Krafterna sinar

Tappar greppet
Faller ner under den fräsande ytan
Sveps med i stormens ilska
Bort från det trygga

Ner i ovisshetens dunkla mörker




Fri vers av Dude
Läst 523 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-11 13:45



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Kanondikt där jag känner med i varenda ord! Livet kan verkligen kännas som en storm på öppet hav!... Massor med *applåder* till dig:)
2008-06-11

  Lyckohäxan Enediel
Så himla bra skrivet...gillar att raderna känns lite avhuggna...som en snärt på varje rad.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude