Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhoppning






Onska och elakhet
likt en tät tät dimma

Skingrar sig och
håller på att försvinna



Ser ljuset genom disen
som försvinner allt mer

Lite lycka och glädje
är det enda jag ber




Fri vers av Dude
Läst 509 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-01 23:36



Bookmark and Share


    Lindizz
Mycket bra skrivet!
2008-06-04

  Lyckohäxan Enediel
Ja som klok gammal gumma kan jag avslöja att efter de svåra tiderna kommer det alltid medvind igen...ljuset lyser starkare för varje gång dessutom! *ler*
2008-04-05

  Annmargreta
Bra beskrivet hur livet kan vara
en liten promille av tiden!!!!!!!!!!!!
2008-04-01

  NågonAnnans
Det är svårt att se glädjen och ljuset när saker är svårt, Fint skrivet med både besvikelse och hopp...
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude