Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas rött




Du




Skapar en dimma


över nuet


En behaglig känsla

av

flykt på egen fri vilja






från verkligehetens krav




Fri vers av Dude
Läst 575 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-05 23:18



Bookmark and Share


  KristinaE
.. våra flyktvägar är många och ibland långa... för långa - leder bort istället för hem.. men ett glas rött då och då är ljuv poesi - läs gärna min röd sten..
2008-04-25

  Lyckohäxan Enediel
Oooh ja...vackert skrivet om den flykt många tar...bra!
2008-04-05

  NågonAnnans
Fint poetat! *applåd*
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude