Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvarlevor

dom kommer att läsa mina texter
orden kommer att betyda något

formen saknar betydelse
orden lever kvar

det gör inget att du föraktar mina kvarlevor
orden kommer att etsas fast bakom dig

du kommer att gå ner dig ändå
utan mig, utan mina ord

som ett rostigt galler
av fastsvetsat stål




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-22 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP