Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är rädd

jag räds min dag då den praktiska omständighet
har somnat in, då ingen ursäkt bära opp
vad jag nu och då fruktat vara så
att jag sökt förtvivlan till att vara hopp




Fri vers av ffredfr
Läst 683 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-22 09:56



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
att förtvivlan blir till hopp. bra. och bra diktat.
2009-12-22

  Mr Lindemann VIP
Bra här då
lite nödrim så
men varför inte?
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr