Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan- och innanför puppans trådar

Ett stillsamt kaos
i kropp och själ
är harmoni
i samband med verkligheten




Fri vers av DC
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-22 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DC
DC