Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

opal




din kärlek är opal, bär din olycka
ger mig lycka

oidentifierbar, med regnbågsglans

svart, nedbrytbar


jag är fukten, fickan
att bära den i









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-22 12:37



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
opal. är det maj? fint
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP