Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är detta så vår Julafton är.

Ding dong
ding dong

julen
är här

ding dong
ding dong

alla glada
skall va

ingen tår
ingen ensamhet

ding dong
ding dong

pepparkakor
julegris

dans kring gran
full av ljus och glitter

ding dong
ding dong

inga självmord
på denna dan.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-22 15:57



Bookmark and Share


  Uppfångad
Sista meningen (arna) får mig att tänka till sådär obehagligt mycket
Bra skrivet!
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e