Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julefrid


Stjärnklart,
Rimfrost

Frisk, kall luft
när jag vandrar
fram på den ensliga
vägen.

Borta är stressen
Borta är pressen


Äntligen!
En gnutta julefrid!




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-22 20:50



Bookmark and Share


  Svartsilver
härligt! här blir jag lite glad:)
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders