Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett brev

jag vill någon gång kunna uttrycka det som för någon annan är verkligt
jag vill kunna formulera på det vis att orden ej kastar undan det min känsla säger
men för det krävs tankar,
och jag kan inte styra mina tankar,
ej heller begrunda mina känslor

om jag kunde skulle jag få dig att se mig,
mätta min osäkerhet i ovetskap,
aldrig möta den




Fri vers av ffredfr
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-23 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr