Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lågan




overksam,
med kreativiteten hängande i en kedja, låst
vid bojor, runt mina fötter

jag går i dimman,
söker min svarta asfaltsbeläggning,
men allt
är bara vitt

famlar efter träden som gav mig styrka,
lyssnar efter löven, som prasslade, rasslade,
gav mig lust

jag är lobotomerad i vinternatten
kyls ner, ja, du kan lägga brödet på frysning,
spara det till efter den tomma vintern,
mitt hjärta pumpar grönt



stilla, så glänser kärleken för oss
stjärnor blinkar, i denna tid, för oss

de är verksamma, blossen
rinner ut, rinner ner, rinner
nära
lågan








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-23 11:29



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
mycket fint.
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP