Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tjock dimma





luften famlar

mina lungor har slutat andas

alltid denna torra luft, som dödar mina begär,

min lust, faller som ett fruset rönnbär


du ser på,

väntar tålmodigt och omtänksamt, längtar

varma fuktiga vindar, brisen

som förför


jag är här, men ändå inte

min dimma är tjyvtjock, som snö

stormen yr utanför

jag väntar, längtar


din hand kramar mig till en isboll,

du kastar den igenom

jag går itu,

vi älskar









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-23 11:38



Bookmark and Share


    Max Poisé
ett flyt och text som berör..Bravo!
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP